HMS dagen 2013

HMS dagen Rogaland ble avholdt tirsdag 29. januar på Quality Airport Hotel Stavanger - Sola. Det var en flott dag med spennende foredragsholdere.

Foredragsholdere

Å gi muligheter til mennesker som faller utenfor systemet
Geir Bakke fra Pøbelprosjektet hadde et interessant innlegg på HMS dagen.

Alvorlige hendelser – krise og mulighet
Asbjørn Grini, Konserndirektør KHMS og HR, Bergen Group ASA. Asbjørn har lang erfaring innen sine fagområder i maritim/offshore relaterte selskaper. Han har bl.a. vært granskningsleder for to dødsulykker og vil dele sin erfaring om håndtering av kriser og hva organisasjonen kan skape av varig læring og forbedring.

 

Foredrag: Alvorlige hendelser – krise og mulighet

Det finnes bare muligheter!

For fire år siden fikk Sarah Louise Rung livet snudd opp ned. Med hard og målrettet jobbing har hun snudd en vanskelig situasjon. Ved å aldri se seg tilbake, et positivt sinn og ukuelig optimisme har hun kjempet seg til å bli en av verdens beste svømmere for funksjonshemmede. Med to gull og to sølv fra sommerens Paralympics i London, fikk hun betalt for utallige timer med knallhard trening. Sammen med sin trener, Morten Eklund, delte Sarah sin historie. Ved å alltid lete etter nye muligheter, med et fokus på hva som er mulig å få til. Et gripende og bra foredrag.

Foredrag: Det finner bare muligheter

Likebehandling av ansatte og innleide - Rett til innsyn og opplysninger

Sigrun Sagedahl. Advokat (H) og partner i ProJure Advokatfirma. Sigrun informerte om de nye innleieregler og tiltakspakke i forbindelse med vikarbyrådirektivet gjeldende fra 01.01.2013. Nyttig informasjon.

 

Foredrag: Likebehandling av ansatte og innleide - Rett til innsyn og opplysninger

Det du tenker - Det du sier - Det du gjør
Torleif Lundqvist. Pedagog, forfatter og fotograf. Holdt et flott innlegg krydret med humor og alvor om veiledning, egenutvikling og organisasjonsutvikling.